Slow-Cooker Chipotle-Dip z czarnej fasoli to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę kernel, chipsy tortilla, N chunky salsa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 58 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Chipotle-Dip Z Czarnej Fasoli, Slow Cooker Chipotle Style Czarna Fasola, oraz 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj fasolę, czarną fasolę, kukurydzę, salsę, chili, sos adobo i 1 szklankę sera w 1 1/2 - do 2-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Clos Amador Cava Tendre rosé. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.