Slow-Cooker Cheesy Chicken & Potatoes
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 85 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z rosołu, pietruszki, udek z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Slow Cooker Cheesy Chicken & Potatoes, Slow Cooker Serowe Ziemniaki, oraz Slow Cooker Serowe Ziemniaki Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić w wolnej kuchence spryskanej sprayem do gotowania; top z ziemniakami.
Posypać papryką kurczaka.
Połowę udek umieścić w wolnej kuchence; przykryć zupą i pozostałymi udami. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskich 6 do 8 godzin (lub na wysokich 3 do 4 godzin).
Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść kurczaka i warzywa na talerz; przykryć, aby się ogrzać. Ustaw powolną kuchenkę na dużym ogniu.
Dodaj VELVEETA i sos Worcestershire do reserved cieczy w powolnej kuchence; wymieszać. Przykryć pokrywką; gotować 5 min. Mieszać, aż VELVEETA jest całkowicie stopiony i sos jest dobrze wymieszane. Łyżka do kurczaka i warzyw; wierzch z pietruszką.