Slow-Cooker BBQ Wołowina z kremowym Slaw na serowo-czosnkowe herbatniki
Slow-Cooker BBQ Wołowina z kremowym Slaw na serowo-czosnkowe herbatniki jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 426 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 554 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, majonez, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to slow-cooker maple chipotle BBQ beef, Wolnowar kremowy Kurczak z herbatnikami, oraz Slow Cooker BBQ Pulled Pork.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki. W małej misce wymieszać sos barbecue i piwo; polać wołowiną. Okładka; gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać jogurt, majonez, cukier, ocet i sól, aż będzie gładka. Wymieszać z kapustą i zieloną cebulą. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Około 30 minut przed podaniem wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wołowinę rozdrobnić 2 widelcami; powrócić do powolnej kuchenki, aby się ogrzać.
Rozgrzać piekarnik do 232°. Make i piec herbatniki zgodnie z zaleceniami na torebki, co 8 herbatniki w opakowaniu.
Aby służyć, podziel herbatniki na pół. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny na każdym biszkopcie; top z około 3 łyżki colesław.