Skinny Placek Truskawkowy
Skinny Truskawkowe placki Shortcake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, mleka, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Placki Truskawkowe, Placki Truskawkowe, oraz Zdrowe Placki Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, pokonać składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce wymieszaj truskawki, 2 łyżki cukru, wodę i sok z cytryny. Przykryć; przechowywać w lodówce od 30 minut do 1 godziny.
Aby służyć, pokroić ciasto na kwadraty; umieścić na poszczególnych talerzach deserowych. Każdą porcję udekorować truskawkami i ubitą polewą.