Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szesnaście przypraw Potartych Squab Sałatka z dojrzałym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 811 kalorii, 39g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 8,46 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym, oraz Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem.
Instrukcje
1
Doprawić piersi solą po obu stronach. Pogłębiać piersi w rub, skóra bok w dół tylko, stukając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu. Gotować squab, pocierać stronę w dół, na patelni, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Obrócić i gotować przez 2 do 3 minut dla średniej doneness. Białą cykorię podzielić na 4 talerze. Pokroić squab na ukos na 4 plastry i ułożyć na wierzchu cykorii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Endive
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Posypać kozim serem. Chochla Wild Mushroom Vinaigrette lekko na zieleni i squab i wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Vinaigrette
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
4
Dekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Połącz wszystkie składniki w misce. Będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 6 miesięcy.
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
W średniej misce ubić ocet, szalotkę i musztardę. Powoli ubijaj oliwę z oliwek i ubijaj, aż się zemulguje, ubijaj oliwę truflową i doprawiaj solą i pieprzem do smaku. Złożyć grzyby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej Truflowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki