Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami

Sixteen Spice Rubbed Squab Sałatka z dojrzewającym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szesnaście przypraw Potartych Squab Sałatka z dojrzałym kozim serem, białą cykorią i dzikimi grzybami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 811 kalorii, 39g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 8,46 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym, oraz Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem.

Instrukcje

1
Doprawić piersi solą po obu stronach. Pogłębiać piersi w rub, skóra bok w dół tylko, stukając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu. Gotować squab, pocierać stronę w dół, na patelni, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Obrócić i gotować przez 2 do 3 minut dla średniej doneness. Białą cykorię podzielić na 4 talerze. Pokroić squab na ukos na 4 plastry i ułożyć na wierzchu cykorii.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Posypać kozim serem. Chochla Wild Mushroom Vinaigrette lekko na zieleni i squab i wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
VinaigretteVinaigrette
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
4
Dekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Połącz wszystkie składniki w misce. Będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
W średniej misce ubić ocet, szalotkę i musztardę. Powoli ubijaj oliwę z oliwek i ubijaj, aż się zemulguje, ubijaj oliwę truflową i doprawiaj solą i pieprzem do smaku. Złożyć grzyby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej TruflowyOlej Truflowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

2(może być lub przeglądać)1/2 C cukru kryształu (turbinado lub organiczny cukier trzcinowy)1/2 C cukru kryształu (turbinado lub organiczny cukier trzcinowy)3(zima)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków340Orzechy dowolne (posiekane)cykoria Biała, przycięta, umyta i poklepana na suchocykoria Biała, przycięta, umyta i poklepana na sucho2(może być lub przeglądać)chile de arbolchile de arbol1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)proszek pasilla chileproszek pasilla chile2(może być lub przeglądać)chipotle chile proszekchipotle chile proszek4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDrobno posiekany szczypiorek do dekoracjiDrobno posiekany szczypiorek do dekoracji2(może być lub przeglądać)¼ łyżeczki oregano¼ łyżeczki oregano2(może być lub przeglądać)Musztarda DijonMusztarda Dijon454Orzechy dowolne (posiekane)piersi squabpiersi squab2(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki227Orzechy dowolne (posiekane)dojrzewający kozi ser, pokruszonydojrzewający kozi ser, pokruszony2(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony11 funt cukinii,goździki mielonegoździki mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kolendra mielonakolendra mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Koper mielonyKoper mielony2(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier227Orzechy dowolne (posiekane)grzyby Dzikie (ostrygi, cremini i shiitake) posiekanegrzyby Dzikie (ostrygi, cremini i shiitake) posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(może być lub przeglądać)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1małeszalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana11 funt cukinii,olej z białej trufliolej z białej trufli596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOcet ChardonnayOcet Chardonnay
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn