Sezam Smażona Chińska Zielenina

Sezam Smażona Chińska Zielenina
Przepis Sezam smażone Chińskie warzywa jest gotowy w około 13 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka baby bok choy, nasiona sezamu, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sezam Smażona Chińska Zielenina, Crunchy Stir Smażone Warzywa Sezamowe, oraz Smażone Chińskie warzywa z imbirem, ostrygami i sosem sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W woku lub dużej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj bok choy i smażyć, aż zaczną lekko zmięknąć, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
3
Dodaj sos sojowy, ocet i olej sezamowy i gotować, aż tylko zrobić, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
4
Posypać sezamem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn