Sezam Smażona Chińska Zielenina
Przepis Sezam smażone Chińskie warzywa jest gotowy w około 13 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka baby bok choy, nasiona sezamu, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sezam Smażona Chińska Zielenina, Crunchy Stir Smażone Warzywa Sezamowe, oraz Smażone Chińskie warzywa z imbirem, ostrygami i sosem sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W woku lub dużej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Dodaj bok choy i smażyć, aż zaczną lekko zmięknąć, 1 do 2 protokół.
Dodaj sos sojowy, ocet i olej sezamowy i gotować, aż tylko zrobić, 1 do 2 minut dłużej.
Posypać sezamem i podawać.