Seviche de Salmon

Seviche de Salmon
Seviche de Salmon jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), Seviche de Veracruz, oraz Tuńczyk Seviche.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej szklanej misce. Przykryć i schłodzić 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn