Serowe Skórki Ziemniaczane
Serowe Skórki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 58. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, pieczenie ziemniaków, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Serowe Skórki Ziemniaczane, Serowe Skórki Ziemniaczane, oraz Serowe Skórki Ziemniaczane.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na pół; miarka się centra, pozostawiając 1/4-cala-grube muszle. (Przechowywać w lodówce usunięte centra ziemniaków do innego użytku.)
Pociąć muszle w poprzek na pół.
Umieść, skórkę w dół, na blasze do pieczenia; posmaruj masłem.
Piec 20 do 25 min. albo aż będzie chrupiący i złocisty.
Napełnij muszle VELVEETĄ; kontynuuj pieczenie, aż VELVEETA zacznie się topić.
Doprawić pozostałymi składnikami.