Serowe nadziewane muszle może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 8009 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, czosnek, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 96%. Podobne przepisy to Serowe Nadziewane Muszelki, Serowe Nadziewane Muszelki, oraz Super Serowe Nadziewane Muszelki.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać muszle i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Woda
3
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odcedzić i pokruszyć. W dużej misce połącz gotowaną kiełbasę, szpinak, ser ricotta, jajko, czosnek, sok z cytryny i parmezan. Doprawić solą, pieprzem i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Ser Ricotta
Sok Z Cytryny
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Kiełbasa
Szpinak
Czosnek
Pieprz
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Studzić makaron z mieszanką kiełbasy i sera i umieścić w naczyniu do pieczenia 9x13 cala. Top z sosem spaghetti i serem mozzarella.