Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą
Serowa zapiekanka z zieloną fasolą to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 26g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, fasola, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
W misce, połączyć zupę grzybową, mleko, ser cheddar, i połowę cebuli.
Warstwa dno naczynia 2 quart zapiekanka z 1/2 zielonej fasoli.
Połowę mieszanki zupy zalać fasolą i dodać połowę topionego sera. Powtórz warstwowanie i wierzch z pozostałą cebulą.
Piec przez 30 do 40 minut.