Serowa Zapiekanka wołowo-ryżowa

Serowa Zapiekanka wołowo-ryżowa
Serowa Zapiekanka wołowo-ryżowa to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ryż, pomidory w puszkach, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka mielona z wołowiną i ryżem, Serowa Zapiekanka Wołowa, oraz Serowa Zapiekanka Ryżowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować pierwsze 3 składniki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wodę i następne 6 składników (woda przez chiles); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Odkryć i dusić dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
Połącz ryż, śmietanę, pokrojoną zieloną cebulę i mleko w misce. Łyżka mieszanki ryżu do 9-calowego naczynia do pieczenia. Top z mieszanki wołowiny; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
WołowinaWołowina
MlekoMleko
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
8
Uwaga: mieszanka wołowa może być również używana jako nadzienie do burritos.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn