Sernik Z Polędwicami Czekoladowymi
Ten przepis służy 12. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, okruchy wafel czekolady, bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Frosted Chocolate Chip Brownies, Dynia Czekolada Chip Frosted Blondies, oraz Frosted Chocolate Chip Mint Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć okruchy opłatka i masła. Naciśnij na dole i 1-1 / 2 w. po bokach natłuszczonego 9-calowego. springform pan. Schłodzić przez 15 minut lub do Ustawienia.
W dużej misce, beat serek, cukier i wanilia, aż będzie gładka.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z czekoladą.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 55-60 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Na lukier, w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, roztopić batonik; mieszać do gładkiej. Schłodzić do temperatury pokojowej. Stopniowo mieszać ubitą polewę. Wierzch sernika; udekorować migdałami. Przechowywać w lodówce resztki.