Chleb Karczochowy

Chleb Karczochowy
Chleb karczochowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 401 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką wypełnione wodą serca karczochów, chrupiący Bochenek, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Karczochowy, Chleb Karczochowy, oraz Przekąska Chleb Karczochowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Piec Bochenek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; fajnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój chleb wzdłuż na pół; ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W małej misce wymieszaj karczochy, bułkę tartą, parmezan, majonez i czosnek; rozprowadź równomiernie na pokrojonych bokach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
KarczochKarczoch
MajonezMajonez
CzosnekCzosnek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posyp serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
5
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn