Sernik morelowy wymaga mniej więcej 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz konfitury morelowe, morele, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Morelowy, Sernik Morelowy Batoniki, oraz Sernik Morelowy Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać okruchy wafli, masło i cynamon. Wciśnij mocno na dno 9-calowej patelni springform; odstaw na bok.
Posypać żelatynę wodą w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować na małym ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, sporadycznie mieszając. Ubić Serek i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać żelatynę i 3 łyżeczki. brandy, bicie aż dobrze wymieszane. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Cukierki Dla Karłów
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać ubitą polewę i morele do mieszanki serków śmietankowych; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
4
Zalać skórką; przykryć. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Wymieszać konfitury i pozostałe 1 łyżeczka. brandy w małym rondlu; gotować na małym ogniu, aż przetwory stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać, mieszając od czasu do czasu. Super. Łyżka sernika tuż przed podaniem.