Sernik Miętowy Frango
Sernik miętowy Frango jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Mieszanka jaj, twarogu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Frango Mint Fudge, Torta De Frango-Brazylijskie Ciasto Z Kurczakiem, oraz Brazilian Chicken Fritters (Coxinha de Frango).
Instrukcje
Umieścić czekoladowe krakersy graham w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do drobno zmielone.
Posypać okruchy na dnie 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć okruchy sprayem do gotowania. Owinąć Na Zewnątrz patelni podwójną warstwą folii.
Połączyć cukier, mąkę i sól.
Umieść twarożek i serki śmietankowe w robocie kuchennym; proces 1 minutę lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszaninę cukru; proces 1 minutę lub do gładkiej.
Dodaj wanilię, jajka i białko jaja; proces 1 minutę lub do dobrze wymieszane.
Dodaj połowę posiekanych miętówek; pulsuj raz, aby połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Pozostałą połowę posiekanych miętówek posypać równomiernie na cieście.
Umieść springform pan w galaretowatej rolce lub dużej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 350 przez 50 minut lub aż sernik centrum ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyjąć sernik z piekarnika; ostudzić na patelni na drucianym stojaku 5 minut. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.