Sernik Migdałowy

Sernik Migdałowy
Sernik migdałowy wymaga około 8 godzin i 25 minut od początku do końca. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 245 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka soku z cytryny, env. knox gelatine, philadelphia cream cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Sernik figowo-migdałowy, Migdałowa Radość " Sernik, oraz Sernik Dyniowo-Migdałowy.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy krakersów i margarynę. Naciśnij mocno na dole i 2 cale w górę strony 9-calowej formy sprężynowej. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu 3 minuty lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając. Odstawić. Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minut lub do dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać odparowane mleko, pokonując na średniej prędkości 2 minuty lub lekkie i puszyste. Zmiksuj w likierze, soku z cytryny i wanilii. Stopniowo dodawać mieszaninę żelatyny, mieszając na małej prędkości, aż dobrze się wymieszać. Delikatnie wymieszać 1-1 / 2 szklanki bitej śmietany; przykryć i przechowywać w lodówce pozostałą bitą śmietanę do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
(z Kartonu)(z Kartonu)
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ciasto sernikowe do skorupy. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc. Przed podaniem polać pozostałą bitą śmietaną i migdałami. Resztki sernika przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn