Sernik Dyniowy Marmurkowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasteczek gingersnap, masła, dyni i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Dyniowy Marmurkowy, Sernik Dyniowy Marmurkowy, oraz Sernik Dyniowy Marmurkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiażdżyć tyle ciastek, aby 1 3/4 szklanki okruchy. W 9-calowej patelni do sernika z wyjmowaną obręczą wymieszaj okruchy ciastek, cukier granulowany i masło. Naciśnij na dole i około 1 cala w górę boków patelni.
Ciasto piec w piekarniku 325, aż lekko zbrązowieje, o 15 protokół.
W międzyczasie, w robocie kuchennym lub w misce z mikserem, wymieszać ser, brązowy cukier i jajka na gładką masę. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki sera do małej miseczki.
Dodaj pięć przypraw i dyni do pozostałej mieszanki sera i dobrze wymieszać.
Nadzienie z dyni Wlać do gorącej lub chłodnej Skórki. Na dyniowe nadzienie upuść zaokrąglone łyżki reserved cheese mixture. Z końcówką noża, zawirować do marmuru białe i pomarańczowe mieszaniny.
Piec w piekarniku 325, aż środek ledwo drgnie, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, około 50 minut. Chłodny na stojaku. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 1/2 godziny. Uruchom nóż między ciastem a obręczą patelni; usuń obręcz.