Sernik Dyniowy Marmurkowy

Sernik Dyniowy Marmurkowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasteczek gingersnap, masła, dyni i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Dyniowy Marmurkowy, Sernik Dyniowy Marmurkowy, oraz Sernik Dyniowy Marmurkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiażdżyć tyle ciastek, aby 1 3/4 szklanki okruchy. W 9-calowej patelni do sernika z wyjmowaną obręczą wymieszaj okruchy ciastek, cukier granulowany i masło. Naciśnij na dole i około 1 cala w górę boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Ciasto piec w piekarniku 325, aż lekko zbrązowieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W międzyczasie, w robocie kuchennym lub w misce z mikserem, wymieszać ser, brązowy cukier i jajka na gładką masę. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki sera do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj pięć przypraw i dyni do pozostałej mieszanki sera i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
5
Nadzienie z dyni Wlać do gorącej lub chłodnej Skórki. Na dyniowe nadzienie upuść zaokrąglone łyżki reserved cheese mixture. Z końcówką noża, zawirować do marmuru białe i pomarańczowe mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Piec w piekarniku 325, aż środek ledwo drgnie, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, około 50 minut. Chłodny na stojaku. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 1/2 godziny. Uruchom nóż między ciastem a obręczą patelni; usuń obręcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn