Sernik czekoladowy IV

Sernik czekoladowy IV
Sernik czekoladowy IV wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1271 kalorii, 17g białka, oraz 72 g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowane mleko, jajka, ciasto z krakersem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik czekoladowo-truflowy (Death by Chocolate!).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Roztopić kawałki czekolady w podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, aż będzie gładki i kremowy. Stopniowo dodawaj słodzone mleko skondensowane, a następnie ubijaj jajka i wanilię. Na koniec wymieszaj roztopioną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż środek się ustawi. Pozostawić sernik do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn