Sernik Czekoladowo-Wiśniowy Bez Pieczenia

Sernik Czekoladowo-Wiśniowy Bez Pieczenia
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 299 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, półsłodką czekoladę Piekarską, gotową do użycia skórkę z krakersów graham i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj No Bake Cherry Cheesecake Full of Chocolate Love, Sernik Wiśniowy Bez Pieczenia, oraz Sernik Wiśniowy Bez Pieczenia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat twarożek, czekolada i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Ubij w 2 szklankach zimnego Bata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Przechowywać w lodówce 3 godziny.
5
Łyżka pozostała chłodna ubić wokół krawędzi sernika; środek wypełnić nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn