Sernik Czekoladowo-Orzechowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz likier o smaku orzechów laskowych, półsłodką czekoladę Piekarską, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Orzechowy, Sernik czekoladowo-orzechowy bez pieczenia, oraz Niebiański Sernik Czekoladowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Beat twarożek, cukier granulowany i wanilia w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać roztopioną czekoladę i Likier; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 55 min. do 1 godz. 5 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.
Tuż przed podaniem wymieszać z jagodami i cukrem pudrem.