Pasternak Saute
Pasternak Saute może być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Za 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 103 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, pasternak, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi.
Instrukcje
Pasternak włożyć do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-18 minut lub do miękkości.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż marchewkę, seler i cebulę na maśle przez 6-7 minut lub do miękkości.
Dodaj pasternak, sól i pieprz; gotuj i mieszaj przez 4 minuty lub do miękkości warzyw.