Sernik Czekoladowo-Miętowy
Sernik czekoladowo-miętowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 277 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, bloki serek, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowo-Miętowy, Sernik Miętowo-Czekoladowy, oraz Sernik Miętowo-Czekoladowy.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Wciśnij mieszankę do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Aby przygotować nadzienie, ubijaj sery z dużą prędkością miksera, aż będą gładkie.
Dodaj 1 szklankę cukru, mąki i wanilii; beat dobrze.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać posiekane miętówki.
Wlać mieszaninę serową do przygotowanej patelni; piec w 300 przez 1 godzinę lub aż prawie zestaw. Sernik robi się, gdy środek ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.