Sernik Czekoladowo-Malinowy
Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.23 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, serek, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Malinowy, Sernik Czekoladowo-Malinowy, oraz Malinowy Sernik Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na skorupę, połączyć pokruszone krakersy i cukier puder; wymieszać roztopione masło. Naciśnij na dole i około 2 cale w górę boków 9-calowej patelni sprężynowej. Odstawić.
W małej misce wymieszać razem 1 szklankę malin i granulowanego cukru. Odstawić. Do napełniania, w dużej misce do mieszania ubić serek śmietankowy i mleko skondensowane za pomocą miksera elektrycznego, aż do połączenia.
Dodać jajka i wanilię; ubić tylko do połączenia. Podziel ciasto na pół. Roztopioną czekoladę wymieszać w połowie ciasta.
Wlać ciasto czekoladowe do patelni wyłożonej skórką. Wymieszaj mieszankę z cukrem malinowym do pozostałego ciasta. Łyżka maliny ciasto na ciasto czekoladowe.
Umieść patelnię na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec przez 50 do 60 minut lub do środka pojawia się prawie ustawić, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut. Poluzuj skórkę z boków patelni. Fajne 30 minut.
Usuń boki patelni; całkowicie ostudzić ciasto. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny.
Podawać z pozostałymi malinami. Składniki na 16 porcji.