Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.23 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, serek, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Malinowy, Sernik Czekoladowo-Malinowy, oraz Malinowy Sernik Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na skorupę, połączyć pokruszone krakersy i cukier puder; wymieszać roztopione masło. Naciśnij na dole i około 2 cale w górę boków 9-calowej patelni sprężynowej. Odstawić.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce wymieszać razem 1 szklankę malin i granulowanego cukru. Odstawić. Do napełniania, w dużej misce do mieszania ubić serek śmietankowy i mleko skondensowane za pomocą miksera elektrycznego, aż do połączenia.
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodać jajka i wanilię; ubić tylko do połączenia. Podziel ciasto na pół. Roztopioną czekoladę wymieszać w połowie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać ciasto czekoladowe do patelni wyłożonej skórką. Wymieszaj mieszankę z cukrem malinowym do pozostałego ciasta. Łyżka maliny ciasto na ciasto czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z 50 Kaloriami
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Umieść patelnię na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Piec przez 50 do 60 minut lub do środka pojawia się prawie ustawić, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut. Poluzuj skórkę z boków patelni. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Usuń boki patelni; całkowicie ostudzić ciasto. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Podawać z pozostałymi malinami. Składniki na 16 porcji.