Sernik Czekoladowo-Malinowy

Sernik Czekoladowo-Malinowy
Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.23 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, serek, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Malinowy, Sernik Czekoladowo-Malinowy, oraz Malinowy Sernik Czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na skorupę, połączyć pokruszone krakersy i cukier puder; wymieszać roztopione masło. Naciśnij na dole i około 2 cale w górę boków 9-calowej patelni sprężynowej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W małej misce wymieszać razem 1 szklankę malin i granulowanego cukru. Odstawić. Do napełniania, w dużej misce do mieszania ubić serek śmietankowy i mleko skondensowane za pomocą miksera elektrycznego, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodać jajka i wanilię; ubić tylko do połączenia. Podziel ciasto na pół. Roztopioną czekoladę wymieszać w połowie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Wlać ciasto czekoladowe do patelni wyłożonej skórką. Wymieszaj mieszankę z cukrem malinowym do pozostałego ciasta. Łyżka maliny ciasto na ciasto czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść patelnię na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec przez 50 do 60 minut lub do środka pojawia się prawie ustawić, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut. Poluzuj skórkę z boków patelni. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Usuń boki patelni; całkowicie ostudzić ciasto. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać z pozostałymi malinami. Składniki na 16 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn