Bobby Flay ' s Margherita Pizza
Przepis Bobby Flay Pizza Margherita może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Jedna porcja zawiera 2480 kalorii, 132g białka, oraz 128 g tłuszczu. Na 11,26 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Mieszanka ciasta na pizzę, pomidory roma, sól koszerna i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pizza deserowa Bobby Flay, Blackberry Shakes (Bobby Flay), oraz Marynowana cebula Bobby 'ego Flay' a.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przygotować grill do bezpośredniego i pośredniego gotowania.
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać ręce o cal nad rusztami przez nie więcej niż 2 sekundy), rozciągnij i uformuj ciasto w 12-calową rundę na płaskiej powierzchni.
Posmaruj wierzch olejem, solą i pieprzem i wrzuć na grilla, olejem w dół. Gotować, aż dno będzie złoty kolor, 1 minuta. Sprawdź dno ciasta, aby zobaczyć, czy jest coraz rumiane. Jeśli jest z jednej strony, ale nie z drugiej, użyj szpatułki lub szczypiec, aby obrócić ciasto o 90 stopni i gotować przez kolejną minutę. Jeśli nadal nie zaczyna się brązowieć, przykryj grill i kontynuuj gotowanie przez minutę, aż spód równomiernie się zarumienił. (Powinno to zająć tylko kilka minut, jeśli masz gorący grill.) Wierzch ciasta na pizzę również zacznie bulgotać kieszeniami powietrznymi.
Gdy ciasto pizzy rumiane na dole, odwróć i grill, aż złoty kolor i ciasto jest po prostu firma, jeszcze minutę lub tak.
Wyjąć na patelnię z prześcieradłem. Przykryj grill, aby zachował ciepło na następny krok.
Skropić wierzch większą ilością oliwy z oliwek.
Umieść plastry mozzarelli i pomidorów na wierzchu i doprawić solą i pieprzem. Powrót pizzę do grilla na patelni, przykryć grill i gotować przez 3 lub 4 minuty, aby stopić ser.
Wyjąć z grilla i oderwać liście bazylii na wierzch. Pokroić i podać natychmiast.