Bobby Flay ' s Margherita Pizza

Bobby Flay ' s Margherita Pizza
Przepis Bobby Flay Pizza Margherita może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Jedna porcja zawiera 2480 kalorii, 132g białka, oraz 128 g tłuszczu. Na 11,26 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Mieszanka ciasta na pizzę, pomidory roma, sól koszerna i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pizza deserowa Bobby Flay, Blackberry Shakes (Bobby Flay), oraz Marynowana cebula Bobby 'ego Flay' a.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotować grill do bezpośredniego i pośredniego gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać ręce o cal nad rusztami przez nie więcej niż 2 sekundy), rozciągnij i uformuj ciasto w 12-calową rundę na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj wierzch olejem, solą i pieprzem i wrzuć na grilla, olejem w dół. Gotować, aż dno będzie złoty kolor, 1 minuta. Sprawdź dno ciasta, aby zobaczyć, czy jest coraz rumiane. Jeśli jest z jednej strony, ale nie z drugiej, użyj szpatułki lub szczypiec, aby obrócić ciasto o 90 stopni i gotować przez kolejną minutę. Jeśli nadal nie zaczyna się brązowieć, przykryj grill i kontynuuj gotowanie przez minutę, aż spód równomiernie się zarumienił. (Powinno to zająć tylko kilka minut, jeśli masz gorący grill.) Wierzch ciasta na pizzę również zacznie bulgotać kieszeniami powietrznymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Gdy ciasto pizzy rumiane na dole, odwróć i grill, aż złoty kolor i ciasto jest po prostu firma, jeszcze minutę lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć na patelnię z prześcieradłem. Przykryj grill, aby zachował ciepło na następny krok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Skropić wierzch większą ilością oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8
Umieść plastry mozzarelli i pomidorów na wierzchu i doprawić solą i pieprzem. Powrót pizzę do grilla na patelni, przykryć grill i gotować przez 3 lub 4 minuty, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć z grilla i oderwać liście bazylii na wierzch. Pokroić i podać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia39
Magazyn