Sernik Cynamonowo-Żurawinowy

Sernik Cynamonowo-Żurawinowy
Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 204 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, cukru, serek philadelphia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sernik Cynamonowy Szkliwiony Żurawiną, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Sernik żurawinowy ze skórką Gingersnap i żurawiną.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Wymieszać okruchy Grahama, 2 łyżki. cukier, 1/2 łyżeczki. cynamon i masło do wymieszania; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
3
Beat twarogu i 1 szklanka pozostałego cukru w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec 55 min. do 1 godz. 5 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku 15 min. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W międzyczasie, przynieść żurawinę, wodę, pozostały cukier i cynamon gotować w rondlu na średnim ogniu; dusić na małym ogniu 8 do 10 min. lub aż sos jest lekko zagęszczony i jagody zmiękną, mieszając od czasu do czasu. Ostudzić lekko; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Sos żurawinowy rozprowadzić na serniku tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Podawać z chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn