Ser Tofu Ricotta może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 54 kalorie , 5 g białka i 3 g tłuszczu . Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Mieszanka soli koszernej, bazylii, świeżo mielonego pieprzu i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 15% wyniku , co nie jest aż tak niesamowite. Podobne przepisy to Tofu Ricotta , Wegańska Herbed Tofu Ricotta i Makaron Z Tofu Ricottan i Sosem Pomidorowym .
Instrukcje
1
Rozgnieć tofu rękoma w dużej misce, aż będzie kruche; dodać sok z cytryny, oliwę z oliwek, drożdże odżywcze, ocet, czosnek, szalotkę, bazylię, pietruszkę, sól koszerną i czarny pieprz. Delikatnie wymieszaj mieszaninę tofu widelcem, aż dobrze się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże Odżywcze
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)