Ser Pleśniowy-Boczek Slaw

Ser Pleśniowy-Boczek Slaw
Ser pleśniowy-bekon Slaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jeśli masz bekon, ser, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Jabłko, Boczek, Ser Pleśniowy, brukselka slaw z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Ser Pleśniowy Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem Ranch dressing i ser pleśniowy w dużej misce. Spłukać slaw wymieszać z zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Połączyć slaw mix, cebula, i boczek; wrzucić. Wierzch opatrunkiem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
BoczekBoczek
CebulaCebula
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn