Ser Pleśniowy
Ser pleśniowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 75 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli masz pekan, żurawina, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ser Pleśniowy, Orzechowy Ser Pleśniowy, oraz Ser Pleśniowy - Orzech Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić serek śmietankowy; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie kremowy.
Dodać ser pleśniowy i kolejne 4 składniki; dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia do serwowania.
Połączyć pekan i żurawinę; posypać mieszaniną sera. Kryj się i wyluzuj.