Ser Cebula Pieczywo Czosnkowe
Ser cebula czosnek chleb może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka majonezu, masła, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i kozi ser chleb czosnkowy, Zupa cebulowa z pieczywem czosnkowym herby, oraz Pieczywo cebulowo-czosnkowe.
Instrukcje
Pokroić francuskie bagietki po przekątnej na plastry 3/4 cala.
Na średniej patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Połączyć cebulę i czosnek na patelni. Gotować i mieszać do miękkości. Odstawić do ostygnięcia.
W misce, połączyć ser mozzarella, parmezan i majonez.
Na arkuszu ciastek ułóż kromki francuskiego chleba w jednej warstwie.
Na kromkach chleba rozprowadzić mieszankę cebuli i czosnku.
Na kromkach chleba rozprowadzić masę serowo-majonezową na cebuli i czosnku. Dusić około 5 minut, aż ser jest bąbelkowy i lekko rumiane.