Ser Brousse z " domowej zimy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać ser Brousse z ' Home Made Winter spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Mieszanka soli, sok z cytryny, mleko krowie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kardamon i pomarańczowe bułeczki z " domowej zimy, Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter, oraz Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z " Home Made Winter.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu podgrzewaj mleko, sok z cytryny i sól, aż mleko zacznie się zsiadać. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty, aż klarowna serwatka oddzieli się od stałego twarogu.
Wyłóż sito czystą gazą, Ustaw na misce i wlej mieszaninę. Zbieraj i oszczędzaj płyn (serwatkę), ponieważ możesz go użyć do zrobienia chleba sodowego.
Wyciśnij twaróg w gazie, aby usunąć jak najwięcej serwatki.
Wciśnij ściereczkę ze świeżym serem do faiselle lub małego pojemnika z kilkoma otworami. Możesz zrobić to sam z puszki lub plastikowego kubka, w którym szturchasz dziury.
Odstawić ser do lodówki na co najmniej 1 godzinę. Jeść gładkie, lub z miodem na śniadanie, lub na sałatkę.