Seler i koper włoski z boczkiem

Seler i koper włoski z boczkiem
Seler i koper włoski z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, szalotkę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Sałatka Z Kopru Włoskiego I Selera, oraz Sałatka z selera i kopru włoskiego – dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rezerwa 1/2 szklanki liści selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
2
Usuń sznurki z żeber selera z obieraczką, a następnie pokrój żeberka selera na 3-na 1/4-calowe pałeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
3
Rezerwa 1/2 szklanki kopru włoskiego. Trim łodygi kopru włoskiego równo z cebulkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Wytnij wszelkie brązowe plamy z zewnętrznych warstw i ćwierć bulw wzdłuż.
5
Wyciąć większość rdzeni, pozostawiając tyle, aby utrzymać warstwy razem.
6
Pokrój żarówki wzdłuż na plastry o szerokości 1/4 cala.
7
Przygotuj 2 duże miski lodu i wody. Żeberka selera ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą 2 minuty, a następnie przenieść łyżką szczelinową do 1 miski lodowatej wody. Powrót wody do wrzenia i gotować Cebulki kopru włoskiego 2 minuty, a następnie przenieść do drugiej miski wody z lodem. Gdy warzywa są chłodne, odcedzić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
żebro Selerażebro Selera
WarzywaWarzywa
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
8
Gotować boczek w 6-do 8-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, aż ostry, a następnie przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
9
Dodaj szalotkę do tłuszczu boczku i gotuj, mieszając, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
SzalotkaSzalotka
10
Dodać seler i koper włoski i gotować, mieszając, aż warzywa zaczną brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
11
Dodać bulion i dusić, często mieszając, aż warzywa są ledwo miękkie, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
12
Grubo posiekaj zarezerwowane liście selera i liście kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
Koper WłoskiKoper Włoski
13
Wyjmij garnek z ognia i wymieszaj liście, liście, pietruszkę, boczek oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Seler i koper włoski można kroić (ale nie gotować) 1 dzień wcześniej. Warzywa schłodzić oddzielnie w dużych, zamykanych plastikowych torebkach wyłożonych wilgotnymi papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn