Schłodzona zupa fasolowa jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Schłodzona zupa fasolowa z dodatkiem bazylii i kukurydzy, Kremowa schłodzona zupa pomidorowa z czarną fasolą - Pepper Jack Quesadillas, oraz Schłodzona Zupa Grochowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz pomidory i sok V8; przykryj i przetwarzaj do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z fasolą, posiekanym ogórkiem, słodką papryką, cebulą, octem, cukrem i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Słodka
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych