Schłodzona Zupa Borówkowa

Schłodzona Zupa Borówkowa
Schłodzona zupa Borówkowa to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 155 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Mieszanka cukru, sok pomarańczowy, jogurt, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Borówkowa, Schłodzona Zupa Borówkowa, oraz Schłodzona Zupa Borówkowa.

Instrukcje

1
W głębokim rondlu zagotuj cukier, sok pomarańczowy, wino lub sok winogronowy i 1 szklankę wody. Gotować przez 1 minutę, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok WinogronowySok Winogronowy
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać jagody i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
3
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
4
Mieszaninę przecedzić, przecedzić przez drobne sito i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Wlej do miseczek i zawiruj jogurtem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn