Schab Nadziewany Śliwkami

Schab Nadziewany Śliwkami
Schab nadziewany śliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liście tymianku, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Śliwkami, Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Śliwkami, oraz Schab Nadziewany Figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. za pomocą ostrego noża usuń nadmiar tłuszczu z schabu, pozostawiając 1/4-calową warstwę tłuszczu na wierzchu. Użyj długiego, cienkiego, ostrego noża, aby przebić otwór w środku obu końców schabu. Pracując z obu końców, użyj uchwytu dużej drewnianej łyżki, aby przeforsować jamę przez środek lędźwi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
Wyjmij łyżkę i popchnij uchwyt jeszcze kilka razy, poszerzając jamę. Pracując z kilkoma śliwkami, wepchnij je do jamy palcami i uchwytem łyżki. Pracować z obu końców, aż wnęka jest nadziewane od końca do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
3
Miejsce czosnek, 1/2 łyżeczki. sól, sok z cytryny i tymianek na desce do krojenia. Zmielić na pastę. Natrzyj pastę na nadziewane schabyki, umieść tłuszcz na patelni i zalej 1/2 szklanki wody. Piecz przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. kontynuuj pieczenie, dodając wodę do patelni, jeśli to konieczne, aby zapobiec przypaleniu, aż termometr do mięsa włożony do środka mięsa odczytuje145, 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso MieloneMięso Mielone
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
4
Zdjąć na deskę do krojenia i przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Odtłuścić tłuszcz z soków w patelni i umieścić patelnię w 2 palnikach na kuchence na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni. Gotować, aż zmniejszy się o około połowę i lekko zagęszczony, 5 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Pieczeń pokroić w plasterki i podawać na ciepło z sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia28
Magazyn