Sałatka żurawinowa III
Sałatka żurawinowa III wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 113 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz sos żurawinowy, majonez, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym, Sałatka Żurawinowa, oraz Sałatka Żurawinowa.
Instrukcje
Odcedzić pokruszony ananas i zapisać 1/4 szklanki soku. Żelatynę rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Wymieszać z żurawiną i pokruszonym ananasem.
Wlać 1/2 mieszaniny do miski i pozostawić w temperaturze pokojowej, ustawić drugą 1/2 w lodówce, aż firma.
W osobnej misce wymieszać serek śmietankowy, majonez, zarezerwowany sok ananasowy i posiekane orzechy pekan.
Rozprowadzić mieszaninę na schłodzonej żelatynie.
Umieścić w lodówce na 10 minut.
Wlać żelatynę w temperaturze pokojowej na wierzchu warstwy twarogu i przechowywać w lodówce, aż zestaw.