Sałatka ze szparagów i suszonych pomidorów
Sałatka ze szparagów i suszonych pomidorów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 271 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, czosnek, suszone pomidory julienne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Do dużej miski dodaj szparagi, posiekany czosnek, olej vegebtable, sól i pieprz, rozmaryn i tymianek.
Wymieszać razem. Szparagi grillować przez 3 do 4 minut.
Szparagi umieścić z powrotem w misce.
Dodać pomidory suszone w plasterkach julienne.
Wyjąć 2 łyżki oleju z mieszanki szparagów i umieścić na patelni saute.
Dodać grzyby; gotować przez 3 do 4 minut, aż rumiane i chrupiące.
Wyjąć grzyby i wymieszać w mieszaninę szparagów.
Podawać w temperaturze pokojowej.