Sałatka Z Squasha

Sałatka Z Squasha
Sałatka z squasha to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu z czerwonego wina, cukinia i squash, pomidor, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Squasha, Sałatka Z Dyni, oraz Sałatka Spaghetti Squash.

Instrukcje

1
Cukinię i Kabaczek pokroić w cienkinieukątki na przekątnej; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1
W misce ubijamy wino, musztardę, sól i pieprz. Powoli mżyj w oleju, ubijając stale aż do zaostrzenia. Wrzuć do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Odstawić na 10 minut.
3
Umieścić rukolę w saladbowl.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
4
Pomidora pokroić w połóww prawo, a następnie na bardzo cienkiewki; rozsypać na zielenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PomidorPomidor
5
Przed podaniem, łyżką squasha idressing nad rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Posypać parselii doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Serveimmediately, rzucając na stół.
8
W porcji: 140 kalorii, 10g węglowodanów, 4G białka, 10g tłuszczu, 0mg cholesterolu
9
Parada
10
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn