Sałatka z sardynek i selera

Sałatka z sardynek i selera
Sałatka z sardynek i selera może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z cytryny, ziarnistą musztardę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Kanapka Z Sałatką Sardynkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać kolendrę z oliwą z oliwek, ziarniste i musztardy Dijon, czerwona cebula i sok z cytryny i skórki. Złóż sardynki i seler i doprawić solą i pieprzem. Schłodzić i podawać lub zapakować do plastikowego pojemnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
SardynkiSardynki
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn