Sałatka z różowego grejpfruta, kopru włoskiego i parmezanu
Różowy grejpfrut, koper włoski, i sałatka parmezan może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 163 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, sałata maślana, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem, Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, oraz Sałatka z różowego grejpfruta i rukoli.
Instrukcje
Ubić ocet i miód w dużej misce, aby wymieszać.
Ubić oliwę z oliwek, przyprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Dodaj endywia, sałata Maślana, i koper włoski do miski; wrzucić do herbu. Sałatka z grejpfrutem, następnie parmezanem i podawać.