Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu

Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu
Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 483 kalorie, 13g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu, Sałatka z serem pleśniowym, jabłkami i orzechami z winegretem z granatu, oraz Sałatka z posiekanych jabłek z winegretem z granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce wymieszać melasę z granatu, ocet, musztardę, miód oraz sól i pieprz. Powoli ubijać oliwę do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz jabłka, szpinak, endywia, orzechy włoskie i ser pleśniowy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzpinakSzpinak
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać winegret i wrzucić do herbu, doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn