Sałatka Z Pieczonych Buraków

Sałatka Z Pieczonych Buraków
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z pieczonych buraków może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet z czerwonego wina, szalotkę, azjatycką gruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Buraki owinąć w folię i piec w środku piekarnika do miękkości, 1 do 1 1/2 godziny. Rozpakować buraki i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
3
Podczas gdy buraki są pieczenia, gotować migdały w oleju w małej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty. Chłodne migdały w oleju (orzechy będą ciemniejsze, gdy ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
BurakBurak
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Migdały przełożyć łyżką do małej miseczki i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W dużej misce wymieszaj szalotkę, sok z cytryny, ocet, cukier, sól i olej z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MigdałyMigdały
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Slip skórki z buraków i połowę dużych buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
7
Buraki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i dodać do dressingu, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
8
Ćwierć i rdzeń gruszki i pokroić w paski julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
9
Buraki ułożyć na półmisku i skropić pozostałym w misce dressingiem. Wierzch z mâche, potem gruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
MacheMache
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
1
Buraki można prażyć i podrzucać sosem 1 dzień wcześniej, a następnie schłodzić i przykryć. (Przechowywać prażone migdały, przykryte, w temperaturze pokojowej. Przed użyciem doprowadzić opatrunek do temperatury pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
BurakBurak
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn