Sałatka Z Orzechów Bananowych

Sałatka Z Orzechów Bananowych
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy na pudełko z przepisami, Sałatka z orzechów bananowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Za 30 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 4. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką banany, masło orzechowe, sałatę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zielona Sałatka Bananowo-Orzechowa, Przepis Na Sałatkę Z Orzechów Bananowych, oraz Bezglutenowe babeczki owsiane Bananan z Cheerios z orzechami bananowymi.

Instrukcje

1
Umieść banany na talerzach sałatkowych wyłożonych sałatą. W małej misce wymieszaj majonez, masło orzechowe i miód. Łyżka nad bananami; posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MajonezMajonez
BananBanan
SałataSałata
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnica Beaulieu Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn