Sałatka z ogniem i lodem
Sałatka z ogniem i lodem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, soli selera, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z ogniem i lodem, Letnia sałatka z ogniem i lodem, oraz Ognista Sałatka kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć pomidory, papryka i cebula.
Przygotuj dressing w rondlu, łącząc ocet, sól selera, nasiona gorczycy, cukier, pieprz cayenne, pieprz czarny i wodę. Gotować przez 1 minutę i zalać warzywa gorącym sosem. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Przed podaniem obrać i pokroić ogórek; dodać do warzyw i wrzucić.