Sałatka Z Kuskusem" Paella"

Sałatka Z Kuskusem
Sałatka z kuskusem "Paella" może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, szalotkę, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Paella " Sałatka Z Kuskusem, Sałatka Paella Kuskus z krewetkami, oraz Kuskus Paella.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie sauté chorizo i szalotka, mieszając, aż chorizo jest złoty brąz na krawędziach, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski, skrobanie patelni z gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Doprowadzić bulion i wino do wrzenia w 2 1/2-quart rondel i gotować krewetki, pokryte, aż tylko gotowane przez, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
BulionBulion
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Przelać krewetki łyżką szczelinową do małej miski. Doprowadzić płyn w rondlu z powrotem do wrzenia i gotować przegrzebki, pokryte, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przenieść przegrzebki z rowkiem łyżką do miski z krewetkami i wlać płyn zgromadzony w misce z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
7
Do owoców morza dodać sok z cytryny, następnie dodać sól i pieprz do smaku i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Owoce MorzaOwoce Morza
8
Kuskus umieścić w metalowej misce. Rezerwa 1 3/4 szklanki płynu do gotowania w rondlu i wyrzucić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać szafran i doprowadzić płyn do wrzenia i zalać kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
SzafranSzafran
10
Odstawić, przykryte szczelnie folią, 5 minut. Puch kuskus widelcem i dodaj do chorizo. Wymieszać w groch, papryka, oliwki, i owoce morza i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KuskusKuskus
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Owoce MorzaOwoce Morza
OliwkiOliwki
GrochGroch
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Zmiksuj sok z cytryny, olej, czosnek, sól, czarny pieprz i cayenne w blenderze, aż będzie gładka i zalej sałatką z owoców morza, rzucając, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Owoce MorzaOwoce Morza
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej, aby kuskus wchłonął opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
3
Natkę pietruszki wymieszać i doprawić sałatką solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
* Dostępne na rynkach Latino i niektórych supermarketach.
1
* Sałatkę można przygotować (bez pietruszki) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać natkę pietruszki tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Składniki

1(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków0(może być lub przeglądać)cayennecayenne3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak283Orzechy dowolne (posiekane)pudełko kuskus (1 1/2 szklanki)pudełko kuskus (1 1/2 szklanki)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1Dużeząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2largesząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAkompaniament: kliny cytrynoweAkompaniament: kliny cytrynowe796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony142Orzechy dowolne (posiekane)filiżanka grubo posiekanych, odsączonych oliwek zielonych nadziewanych pimientofiliżanka grubo posiekanych, odsączonych oliwek zielonych nadziewanych pimiento1Dużeczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkęczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę0(może być lub przeglądać)rozdrobnione nitki szafranurozdrobnione nitki szafranu1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)340Orzechy dowolne (posiekane)przegrzebki morskie, twardy mięsień usunięty z boku każdego, jeśli to konieczne, o połowę poprzecznie (ćwiartowany, jeśli duży)przegrzebki morskie, twardy mięsień usunięty z boku każdego, jeśli to konieczne, o połowę poprzecznie (ćwiartowany, jeśli duży)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka340Orzechy dowolne (posiekane)krewetki w skorupkach, obrane i obranekrewetki w skorupkach, obrane i obrane227Orzechy dowolne (posiekane)Hiszpańskie chorizo (pikantna kiełbasa wieprzowa; najlepiej na gorąco), pokrojone w 1/4 cala kostkęHiszpańskie chorizo (pikantna kiełbasa wieprzowa; najlepiej na gorąco), pokrojone w 1/4 cala kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn