Sałatka z kukurydzy i pieczonej czerwonej papryki
Kukurydza i pieczona Sałatka z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 245 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieczonej papryki, ocet winny z granatów, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy obejmują A-kukurydza-Ing Grace: Risotto z czerwonej papryki, kukurydzy i boczku, dip z pieczonego pomidora i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Połącz kukurydzę, ocet z czerwonego wina, czerwoną paprykę, kolendrę, cukier, oliwę z oliwek, kminek, płatki czerwonej papryki, chili w proszku i imbir razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia, często mieszając, aby rozpuścić cukier. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i gotować, aż ciecz odparuje, około 25 minut.