Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli

Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kukurydza i sałatka z czarnej fasoli może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, kukurydzę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Kukurydzy I Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj ocet balsamiczny, olej, sól, cukier, czarny pieprz, kminek i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
KminekKminek
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średniej misce wymieszaj czarną fasolę i kukurydzę. Wymieszać z octem i olejem dressing, i udekorować kolendry. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
KolendraKolendra
OcetOcet
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn