Sałatka Z Karczocha W Oleju

Sałatka Z Karczocha W Oleju
Sałatka z karczocha w oleju jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sok z cytryny, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 85 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Karczocha Serce, Sałatka z karczocha i pomidorów, oraz Sałatka ziemniaczano-karczochowa Serce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 przyciąć karczochy (zobacz Jak przyciąć Karczoch). Po przycięciu pokrój wzdłuż na kawałki o grubości około ¼ cala. Chcesz, żeby wyglądały jak sylwetki karczochowego serca. 2 kromki kąpać w misce z sokiem z cytryny. 3 Weź duży, ciężki garnek z pokrywką i wlej warstwę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać zmiażdżone ząbki czosnku i podgrzać do minimum. 4 wyjmij plastry karczocha z soku z cytryny i solij je dobrze. Wsuń je warstwami do oliwy z oliwek, dodając więcej oliwy do pokrycia. Prawdopodobnie będziesz potrzebować około kufla oliwy z oliwek – bardzo ważne jest, aby były całkowicie pokryte. Nie używaj taniego oleju roślinnego (kukurydza, rzepak itp.) jako substytutu, ponieważ na pewno skosztujesz oliwy z oliwek w ostatecznym daniu. Można jednak użyć roztopionego masła ... 5 przykryć garnek i gotować na najniższym ogniu najsłabszego palnika przez 45 minut. Wyłączyć ogień i niech olej ostygnie przez kolejne 20-30 minut.6 aby zrobić sałatkę, wystarczy wyjąć karczochy z oleju i wrzucić z pozostałymi składnikami. Możesz jeść czosnek, czy nie, ale to jest po prostu tam, aby aromatyzować olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Podawać w temperaturze pokojowej. Przechowuje przez kilka dni w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn