Sałatka Z Kapusty Sezamowej
Sałatka z kapusty sezamowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka prażonego sezamu, kolendry, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Z Kapusty Sezamowej, Surówka z kapusty z sosem sezamowym, oraz Sałatka z kapusty i sezamu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać i cienko pokroić ogórek. W misce wymieszaj ogórek, cebulę i sos sezamowy. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Do 1 godziny przed podaniem ułóż kapustę napa i czerwoną kapustę w dużej misce (patrz UWAGI).
Wlać marynowaną mieszaninę ogórków na wierzch.
Posypać zieloną cebulą, kolendrą i sezamem. Tuż przed podaniem dobrze wymieszać.
Sos sezamowy: w małej misce lub 1 szklance szklanki miary, wymieszaj 1/2 szklanki octu ryżowego, 2 łyżki cukru, 1 łyżkę oleju roślinnego, 1 łyżkę azjatyckiego (tosty) oleju sezamowego, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki zmielonego białego pieprzu. Sprawia, że około 3/4 szklanki.