Sałatka Z Kapusty Sezamowej

Sałatka Z Kapusty Sezamowej
Sałatka z kapusty sezamowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka prażonego sezamu, kolendry, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Z Kapusty Sezamowej, Surówka z kapusty z sosem sezamowym, oraz Sałatka z kapusty i sezamu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać i cienko pokroić ogórek. W misce wymieszaj ogórek, cebulę i sos sezamowy. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Do 1 godziny przed podaniem ułóż kapustę napa i czerwoną kapustę w dużej misce (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta NapaKapusta Napa
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać marynowaną mieszaninę ogórków na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
4
Posypać zieloną cebulą, kolendrą i sezamem. Tuż przed podaniem dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
5
Sos sezamowy: w małej misce lub 1 szklance szklanki miary, wymieszaj 1/2 szklanki octu ryżowego, 2 łyżki cukru, 1 łyżkę oleju roślinnego, 1 łyżkę azjatyckiego (tosty) oleju sezamowego, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki zmielonego białego pieprzu. Sprawia, że około 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn