Sałatka Z Grillowanym Stekiem Niçoise
Grillowana Sałatka Stekowa Niçoise jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę dijon, warzywa sałatkowe dla smakoszy, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Sałatka Z Grillowanym Stekiem Nicoise, Sałatka Ze Stekiem Niçoise, oraz Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Niçoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek Score ukośnie przez ziarno w odstępach 3/4 cala.
Ubić razem winegret, musztardę i, w razie potrzeby, pastę anchois.
Wlać 1/2 mieszanki szklanki w płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; rezerwy pozostałej mieszaniny.
Dodaj stek z boku do naczynia lub torby, przykryj lub uszczelnij i schłodź 1 godzinę, od czasu do czasu obracając.
Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie na pokrycie w dużym rondlu 10 do 12 minut lub do miękkości; odcedzić i wrzucić z 1/2 Puchar reserved mieszaniny vinaigrette. Odstawić.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub do chrupkości-przetargu; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi i odstawić na bok.
Wyjąć stek z marynaty i wyrzucić marynatę.
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
Pokroić po przekątnej na ziarno w plastry o grubości 1/4 cala.
Wrzucić warzywa sałatkowe z 1/4 szklanki pozostałej mieszaniny vinaigrette, i umieścić na 4 talerze do serwowania. Ułóż stek, fasolkę szparagową, ziemniaki, pomidory, oliwki i jajko na sałatkach.
Skropić pozostałą mieszaninę winegret i podawać natychmiast.