Sałatka z gorzkiej zieleni z przyprawionym sosem Mirin
Sałatka z gorzkiej zieleni z przyprawionym sosem Mirin może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 77 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z moich przepisów wymaga oliwy z oliwek, belgijskiej endywii, czosnku i soli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Przyprawami Pekan I Persimmons, Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Sosem Sezamowym, oraz Sałatka z gorzkiej zieleni z sosem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chili moczyć w ciepłej wodzie przez 10 minut; odcedzić.
Miejsce rukola, radicchio, i endive w dużej misce; wrzucić delikatnie połączyć.
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku na średnim ogniu.
Dodać czosnek, nasiona kopru włoskiego, w razie potrzeby, i chiles; mieszać stale przez 30 sekund. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj 1 minutę. Wymieszać mirin i sól; zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 15 sekund.
Usuń chiles z mieszaniny.
Mżawka gorący dressing na zieleni; wrzucić delikatnie do herbu.
Sałatkę podawać natychmiast.